
BATON KOKOSOWY BEZGLUTENOWY BIO 40 g - BIOPONT
Opis
wiórki kokosowe* (60 %), syrop ryżowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowy i bezlaktozowy przysmak z orzecha kokosowego słodzony ekologicznym syropem ryżowym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2352 kJ /566 kcal
Tłuszcz: 39 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 34 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik: 9,8 g
Białko: 4,3 g
Sól: 0,16 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 5998858701376
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Producent - nazwa i adres: BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK