
BATON Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z NADZIENIEM KARMELOWYM BIO 40 g - VIVANI
Opis
surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, krem karmelowy* 19 % (surowy cukier trzcinowy*, syrop glukozowy*, MASŁO* (z MLEKA*), ŚMIETANA* (z MLEKA*), sól morska, syrop karmelowy*, ekstrakt z wanilii Bourbon*), MLEKO pełne w proszku*, miazga kakaowa*, ŚMIETANKA w proszku*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), ekstrakt z wanilii Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Baton z nadzieniem karmelowym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2237 kJ/ 534 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 50 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,42 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i zboża zawierające gluten.
ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4044889002515
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
Producent - nazwa i adres: ECOFINIA GMBH, DIEBROCKER 17, 32051 HERFORD
Wegetariański: TAK