
CHRUPKI JAGLANE SEROWO - CEBULOWE BEZGLUTENOWE BIO 75 g - BIOPONT
Opis
kasza jaglana*, olej słonecznikowy*, mieszanka przypraw* (cebula w proszku* 1,1 %, pietruszka*, chili*), mąka ryżowa*, SER Cheddar w proszku* 1,8 %, sól morska, cukier trzcinowy*, ekstrakt drożdżowy*, maltodekstryna*, ocet winny z białego wina* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupki jaglane o smaku serowo-cebulowym. Idealna zdrowa przekąska.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1780 kJ/425 kcal
Tłuszcz: 18 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 52 g
W tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 9,2 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,95 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 5998858704797
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 30
Producent - nazwa i adres: BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Wegetariański: TAK