
CHRUPKI RYŻOWE Z SOLĄ MORSKĄ BEZGLUTENOWE BIO 100 g - FIORENTINI
Opis
pełnoziarnisty ryż brązowy i ryż* (89 %), olej kukurydziany*, sól morska (1 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Opis:
Bez glutenu, bez zawartości drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1824 kJ / 433 kcal
Tłuszcz: 10,5 g;
w tym kwasy nasycone: 1,2 g;
Węglowodany: 76,5 g;
w tym cukry: 0,5 g;
Błonnik: 2,5 g;
Białko: 6,8 g;
Sól: 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 8002885007473
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Producent - nazwa i adres: FIORENTINI ALIMENTARI SPA, STRADA DEL FRANCESE 156, 10156 TORINO
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK