• Suplementy diety od producenta Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marki SWANSON Posiadamy ponad 400 produktów tej marki Zobacz produkty
  • Swansonshop.pl Darmowa dostawaMożliwość zapłaty przy odbiorze darmowa dostawa ( kurier ) już od 300 zł Zapraszamy
Produkt dnia
DuoLife My Blood Moja Krew
DuoLife My Blood Moja Krew

166,70 zł

154,35 zł

szt.
Avitale, Witamina A+E QualiE x 30 ml
Avitale, Witamina A+E QualiE x 30 ml

29,90 zł

27,69 zł

szt.
SHAPE CODE® Slim Shake 750g
SHAPE CODE® Slim Shake 750g

390,37 zł

361,45 zł

szt.
 Swanson Cynk (glukonian) 30mg 250tabs
Swanson Cynk (glukonian) 30mg 250tabs

37,10 zł

34,35 zł

Tabletki Potasowe Dr. Jacob's  potas
Tabletki Potasowe Dr. Jacob's potas

86,68 zł

80,26 zł

szt.
DuoLife Aloes
DuoLife Aloes

124,80 zł

115,56 zł

szt.
DuoLife Chlorofil
DuoLife Chlorofil

124,80 zł

115,56 zł

szt.
Aliness ProbioBalance KIDS Balance  30 kapsułek Vege
Aliness ProbioBalance KIDS Balance 30 kapsułek Vege

29,90 zł

27,69 zł

szt.
Hanoju Spirulina Premium 400mg 800 tabletek
Hanoju Spirulina Premium 400mg 800 tabletek

125,22 zł

115,94 zł

szt.
Menu

CUKIER WANILINOWY BEZGLUTENOWY 32 g - CELIKO

Ocena: 0
Producent: Celiko
Kod produktu: 5900038002401 [19039358]
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 0,93 zł 0.93
zawiera 8,00% VAT, bez kosztów dostawy
Cena netto: 0,86 zł
bez 8,00% VAT i kosztów dostawy
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Uwaga! minimum logistyczne wynosi 30 szt . Sprzedajemy wyłącznie wielokrotność tej liczby.SKŁADNIKI
cukier, aromat: etylowanilina.

OPIS
Idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków, a także jako składnik deserów różnego typu.

Przepis na ciasto drożdżowe
Składniki:
- 1 koncentrat ciasta drożdżowego w proszku Celiko 200 g
- 2 jaja
- 150 ml mleka
- 30 g roztopionego MASŁA lub oleju
- 1 - 2 łyżeczki cukru wanilinowego

Sposób przyrządzenia:
1. Do miski przesiej koncentrat mąki, wbij JAJA i wlej ciepłe MLEKO o temperaturze max. 30 stopni Celsjusza. Wyrabiaj mikserem ok. 3 minut lub ręcznie, aż masa będzie gładka, jednolita i błyszcząca.
2. Wlej tłuszcz i wyrabiaj jeszcze ok. 2 minut. Ciasto przełóż do foremki (średnica ok. 20 cm) nasmarowanej tłuszczem lub wyłożonej pergaminem i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na ok. 30 minut.
3. Ciasto włóż do nagrzanego piekarnika, piecz w temperaturze 180 stopni Celsjusza, około 30 minut.
4. Gotowe ciasto można dodatkowo posypać cukrem pudrem lub polukrować.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
EAN: 5900038002401
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
Producent - nazwa i adres: Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl