
CZEKOLADA BIAŁA Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BIO 100 g - RAPUNZEL
Opis
cukier trzcinowy Cristallino*, tłuszcz kakowy*, MLEKO pełne w proszku* (25 %), wiórki kokosowe* (9 %), emulgator: lecytyny (z SOI*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wiórki kokosowe i wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2441 kJ/586 kcal
Tłuszcz - 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 21 g
Węglowodany - 47 g
w tym cukry - 47 g
Błonnik - 0,1 g
Białko - 8,0 g
Sól - 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4006040189008
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Producent - nazwa i adres: RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Wegetariański: TAK