
FASOLKA ADZUKI W ZALEWIE BEZGLUTENOWA BIO 400 g (240 g) (PUSZKA) - AMAIZIN
Opis
fasolka adzuki* (60 %), woda, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt nadaje się do bezpośredniego spożycia. Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 365 kJ / 87 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 12,4 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 4,9 g
Sól: 0,93 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 8718976015882
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
Kraj pochodzenia składników: Włochy
Producent - nazwa i adres: DO-IT CONSUMER PRODUCTS BV, HERMESWEG 7, 3771 ND BARNEVELD
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK