Suplement diety zawierający proszek z owoców gravioli (Annona muricata)
Zalecana do spożycia dzienna porcja: 5-10 gram (2-3 łyżeczki) proszku
Składniki: proszek z owoców gravioli 100%
Składniki aktywne
Dzienna porcja
proszek z owoców gravioli
5-10gram ( 2-3 łyżeczki)
Sposób użycia:5-10 gramów proszku dziennie rozmieszane w szklance zimnej wody lub innego napoju, najlepiej pół godziny przed posiłkiem. Zawartość netto: 250g Ostrzeżenia i przechowywanie:Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety.Preparat należy przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.Dla zachowania prawidłowego stanu zdrowia duże znaczenie ma zbilansowana i zróżnicowana dieta oraz zdrowy styl życia
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Dane wykorzystywane przez dostawcę oprogramowania sklepu - Shoper S.A. Na ich podstawie dokonywane są analizy, związane z rozwojem oprogramowania, oraz mierzona jest skuteczność kampanii reklamowych. Nie są łączone z innymi informacjami, podawanymi podczas rejestracji i składania zamówienia. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.