Holistic Hår Hud Naglar jest suplementem diety zawierającym kwas hialuronowy (Haplex plus®), keratynę z wełny owczej (Cynatine®), naturalny krzem z ekstraktu z bambusa, witaminę C, cynk, selen, miedź, biotynę, witaminę A, niacynę, ryboflawinę i jod.
Składniki:
• ekstrakt z bambusa (Bambusa vulgaris),
• hydroksypropylometyloceluloza (kapsułka),
• substancja wypełniająca (skrobia z korzenia tapioki),
• monohydrat kreatyny (Cynatine®),
• hialuronian sodu (Haplex Plus®),
• D-pantotenian wapnia,
• L-cysteina HCl,
• kwas L-askorbinowy,
• L-asparaginian cynku,
• selenian (IV) sodu,
• diglicynian żelaza (II);
• (Ferrochel™)*
• beta-karoten,
• amid kwasu nikotynowego,
• chlorowodorek pirydoksyny,
• glukonian miedzi (II),
• D-biotyna,
• ryboflawiny 5'-fosforan sodu,
• jodek potasu,
• kwas pteroilomonoglutaminowy
*Ferrochel™ jest znakiem towarowym korporacji Balchem.
Porcja dzienna zawiera:
• witamina A 667 µg (84% RWS*);
• witamina C 26,6 mg (33% RWS),
• witamina B2 0,67 mg (48% RWS*);
• Niacyna (B3) 5,33 mg (33% RWS);
• witamina B6 3,33 mg (238% RWS*),
• kwas foliowy 67 µg (33% RWS*);
• biotyna 833 µg (1667% RWS),
• kwas pantotenowy 33,33 mg (555% RWS);
• żelazo 3,33 mg (24% RWS);
• cynk 8,33 mg (83% RWS),
• miedź 333 µg (33% RWS);
• selen 100 µg (182% RWS);
• jod 100 µg (67% RWS);
• ekstrakt z bambusa 100 mg;
• L-cysteina 33,3 mg;
• kreatyna 83,33 mg;
• kwas hialuronowy 50 mg.
*RWS - % referencyjnych wartości spożycia
Kapsułka roślinna (celuloza)
Produkt odpowiedni dla wegetarian. Nie zawiera glutenu, substancji słodzących, soi, mleka, GMO.
Sposób użycia dla dorosłych:
1 kapsułka dziennie.
Zalecana dzienna porcja nie powinna zostać przekroczona.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Przechowywanie:
Chronić przed wilgocią i przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Ekologiczne opakowania
Opakowania Holistic wykonane są w 96% z tworzywa sztucznego wolnego od paliw kopalnianych. Zastąpiliśmy tradycyjny plastik 96% plastikiem pochodzenia biologicznego, wytwarzanym z trzciny cukrowej, pochodzącej ze zrównoważonych upraw.