
KOMBUCHA Z MANGO I MARAKUJĄ BEZGLUTENOWA BIO 330 ml - VIGO
Opis
woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, fruktoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy), pulpa z mango*, sok z marakui*, nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kombucha ta jest mieszanką owoców z Ameryki Południowej. Słodycz mango rosnącego w górskim klimacie kolumbijskich Kordylierów przełamuje tropikalny smak peruwiańskiej marakui, by razem stworzyć orzeźwiającą kompozycję.
Skomponowany z najlepszych produktów, napój warzymy w niewielkich partiach zachowując jego rzemieślniczy charakter. Delikatnie musująca.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 91 kJ/22 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,9 g
w tym cukry - 4,4 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
UWAGA
Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce. Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 5902768514186
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
Producent - nazwa i adres: Ekologiczna Przetwórnia Mikołaj Bator Sp.J
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK