• Suplementy diety od producenta Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem marki SWANSON Posiadamy ponad 400 produktów tej marki Zobacz produkty
  • Swansonshop.pl Darmowa dostawaMożliwość zapłaty przy odbiorze darmowa dostawa ( kurier ) już od 300 zł Zapraszamy
Produkt dnia
Hanoju Dziki Pochrzyn (Wild Yam) 90 kapułek po 500mg
Hanoju Dziki Pochrzyn (Wild Yam) 90 kapułek po 500mg

90,84 zł

84,11 zł

szt.
Aliness ProbioBalance KIDS Balance  30 kapsułek Vege
Aliness ProbioBalance KIDS Balance 30 kapsułek Vege

29,90 zł

27,69 zł

Magnez liposomalny (250 ml) – suplement diety
Magnez liposomalny (250 ml) – suplement diety

104,00 zł

96,30 zł

szt.
Tabletki Potasowe Dr. Jacob's  potas
Tabletki Potasowe Dr. Jacob's potas

70,99 zł

65,73 zł

szt.
Hanoju Spirulina Premium 400mg 800 tabletek
Hanoju Spirulina Premium 400mg 800 tabletek

113,84 zł

105,41 zł

Avitale, Witamina A+E QualiE x 30 ml
Avitale, Witamina A+E QualiE x 30 ml

29,90 zł

27,69 zł

szt.
Ashwagandha 450mg 100caps - suplement diety
Ashwagandha 450mg 100caps - suplement diety

19,15 zł

17,73 zł

szt.
DuoLife My Blood Moja Krew
DuoLife My Blood Moja Krew

197,00 zł

182,41 zł

szt.
Menu

MIESZANKA DO WYPIEKU BUŁEK BEZGLUTENOWA BIO 500 g - BAUCK HOF

Ocena: 0
Producent: BAUCK HOF
Kod produktu: 4015637009001 [17113497]
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 12,99 zł 12.99
bez kosztów dostawy
Cena netto: 12,99 zł
bez kosztów dostawy
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

SKŁADNIKI
mąka OWSIANA* (bezglutenowa) (27 %), skrobia kukurydziana*, mąka jaglana pełnoziarnista*, mąka ryżowa*, zakwas z quinoa w proszku* (mąka z quinoa*, mąka ryżowa*), skrobia z tapioki*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, sól morska, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winiany potasu, skrobia kukurydziana*), łupiny nasion babki jajowatej* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mieszanka do wypieku bułek bezglutenowych. Opakowanie wystarcza na 10 bułek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzać piekarnik do temperatury 220 stopni Celsjusza z funkcją grzania góra - dół.
2. Mieszankę wymieszać z 400 ml letniej wody, 2 łyżkami octu winnego, 2 łyżkami oleju za pomocą trzepaczki lub miksera ręcznego.
3. Ciasto uformować zwilżonymi dłońmi i podzielić na 10 kawałków.
4. Kawałki ciasta uformować na kształt okrągłych bułek i obsypać dodatkami według uznania.
5. Następnie położyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i docisnąć na szerokość kciuka, aby dobrze wyrosły w piekarniku.
6. Piec przez 35 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1472 kJ/348 kcal
Tłuszcz - 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 72 g
w tym cukry - 0,6 g
Błonnik - 4,2 g
Białko - 6,6 g
Sól - 2,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ORZECHY, nasiona SEZAMU.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.


BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4015637009001
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
Producent - nazwa i adres: BAUCK GMBH, DUHENWEITZ 4, 29571 ROSCHE
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium