
PASTA KREMOWA Z AWOKADO BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS
Opis
awokado* (20 %), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado.
Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1237 kJ / 300 kcal
Tłuszcz - 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,6 g
Węglowodany - 7,6 g
w tym cukry - 5,1 g
Błonnik - 2,4 g
Białko - 3,1 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4016249172350
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Producent - nazwa i adres: ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK