PASTA KREMOWA Z GROSZKIEM I MASALA BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS
Opis
olej słonecznikowy*, groszek* (20 %), woda, sok cytrynowy z koncentratu*, nasiona słonecznika*, syrop z agawy*, zielona papryka*, cebula*, sól morska, skrobia z tapioki*, szpinak w proszku*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), Garam Masala* 0,2 % (kolendra*, kminek*, pieprz*, gałka muszkatołowa*, cynamon*, cynamonowiec chiński*, kardamon*, goździki*), pieprz*, chrzan*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z zielonego groszku i orientalnych przypraw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1429 kJ/346 kcal
Tłuszcz - 31,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,4 g
Węglowodany - 10,4 g
w tym cukry - 6,1 g
Błonnik- 3,0 g
Białko - 3,7 g
Sól - 1,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4016249150341
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Producent - nazwa i adres: ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK