
PASTA KREMOWA Z GROSZKIEM I MASALA BEZGLUTENOWA BIO 140 g - ALLOS
Opis
olej słonecznikowy, groszek * (20 %), woda, sok cytrynowy z koncentratu* , nasiona słonecznika* syrop z agawy *, zielona papryka *, cebula*, sól morska, skrobia z tapioki*, szpinak w proszku*, białko roślinne * (z nasion słonecznika *), Garam Masala* 0,2 % (kolendra*, kminek*, pieprz*, gałka muszkatołowa*, cynamon*, cynamonowiec chiński*, kardamon*, goździki*), pieprz*, chrzan* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z zielonego groszku i orientalnych przypraw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1429 kJ / 346 kcal
Tłuszcz - 31,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,4 g
Węglowodany -10,4 g
w tym cukry -6,1 g
Błonnik- 3,0 g
Białko - 3,7 g
Sól - 1,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 4016249150341
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Producent - nazwa i adres: ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK