
PASTA PAPRYKOWO - CZOSNKOWA BIO 170 g - DARY NATURY
Opis
Papryka czerwona* (65,5 %), cebula*, olej rzepakowy*, cukier*, pomidory suszone*, czosnek (3,27 %), ocet*, sól, papryka słodka*, czosnek niedźwiedzi*, papryka ostra* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pasta z czerwonej papryki oraz czosnku może służyć jako dodatek do mięs, makaronów oraz innych dań. Nadaje smaku i oryginalności prostym posiłkom, świetnie sprawdza się jako dodatek do kanapek i dań z grilla.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIO
EAN: 5902741009869
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
Kraj pochodzenia składników: Polska
Producent - nazwa i adres: MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY, KORYCINY 73, 17-315 GRODZISK
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK